Látogassa meg webshopunkat!
UNGARO SWISS KFT
1072 Budapest, Rákóczi út 4-6. I
+36 1 268 0337
CORNAVIN HUNGARY KFT
1072 Budapest, Rákóczi út 4-6. I
+36 1 268 0337

Tag Heuer

Kétség sem férhet hozzá, hogy Edouard Heuer rajongott a pontosságért. Elsődleges célja az 1860-banmegalapított műhelyével az volt, hogy elősegítse az idő mérésének folyamatát. Napjainkban pedig a TAG Heuer viszonyítási alapnak számít a világhírű sportórák és kronográfok gyártásában. 01tagheuer.png

1916-ban azonban a luxus órák világa kétkedve fogadta az első Micrograph stopperóra debütálását, ami már századmásodperc pontossággal mért.

Fél évszázaddal később a TAG Heuer újabb forradalmi áttörést produkált a Microtimer kifejlesztésével, ami a korábbiakkal ellentétben a másodperc ezredrészét is érzékelte.

Mindezek arra buzdították a már világhírnévnek örvendő vállalatot, hogy tovább haladjon a korszerűsítés útján. Ennek eredménye lett a 2004-ban piacra dobott Monaco V4, amely automata működésével egyedülálló a harmadik évezredben. 

Sport iránti elkötelezettsége segítette a TAG Heuert abban, hogy újabb kihívásoknak feleljen meg azáltal, hogy célul tűzte ki a másodperc tízezred részének érzékelését is.

Fejlesztéseinek köszönhetően az 02tagheuer.pngIndy Racing League és az Indianapolis 500 versenysorozat hivatalos időmérője lett.

A TAG Heuer 1860 óta képviseli töretlen lendülettel a svájci óragyártás avant-garde stílusát. A vállalat filozófiáját kétség kívül a tökéletességre való törekvés jellemzi.